VELKOMMEN TIL GOMERHUSET

Lørdag klokken 10.00 braker det løs. Vi ønsker samtlige - både lag og tilskuere - hjertelig velkommen til Skodje. I denne saken får du siste info - og HER følger du turneringen live.

Turneringen starter klokken 10.00 og varer fram til ca. 1830. Om du ikke kan møte opp i hallen, kan du følge turneringen på mylivescore.no. Direktelinken finner du HER.

Vi håper imidlertid at flest mulig tar turen til hallen. Det er selvsagt gratis å komme inn, til et område der målet er å skape en sosial og hyggelig arena for alle parter. Vi håper mange tar turen innom og bidrar til dette.

Vi har i kveld rigget opp kiosken som kan by på mye forskjellig; pizza, baguetter, brus, kake og kaffe er noen av ingrediensene. Men merk at du må ha med deg kontanter. Ellers setter vi opp storskjermer som gir deg oppdaterte grupper, toppscorerlister m.m. På storskjermen sender vi også Premier League ut på dagen.

For lagene som skal spille kan det være verdt å merke seg at vi merker garderobene med navn. Reglene henger rundt om i lokalet, og skulle det være noe er speakerbua borte i hjørnet stedet å ta kontakt.

Ellers satser vi på å være på plass i hallen rundt 0923 i morgen. Om noen trenger lenger tid, må dere ta kontakt snarest. Vi gjør selvfølgelig alt for at våre deltakere skal ha det best mulig! :)

Med disse kloke ordene tar vennecup.com seg en pause for å ha full fokus på morgendagen. Som vanlig kommer vi tilbake med kåringer, nyhetssaker og alt mulig rart senest på søndagen en gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar