GRUPPE B: TO KLARE FAVORITTER

I gruppe B stiftes det to nye bekjentskap i vennecupens historie. Vi tror begge må nøye seg med gruppespillet i debuten.

Vi går som vanlig rett på sak:

1) FK Giske
Dette laget har kommet inn som et frisk pust i vennecup-sirkuset, selv om de - ut i fra forutsetningene - skuffet litt sist. Men med målmaskinen Kenneth Kjevik tilbake på parketten er det i alle fall duket for drøssevis av mål. Laget består som vanlig av gode spillere over hele fjøla, og bør ha som ambisjon om å kjempe om seieren når klokka passerer 18.00. Vi har store forventninger til dette laget, og mener at gruppeseieren så absolutt bør være innenfor rekkevidde.

2) Myrulla
Greit nok, Kanishis var den store skuffelsen sist. Men Myrulla var slett ikke mye bedre, og bør stille revansjesugent nå. Har forsterket laget med keeperen Geir Roar Gamlem - som vi skrøt voldsomt av sist, men som ikke stilte - samt Andre Larsen og Ole Johan Urke. Stiller med andre ord nærmest utelukkende av noen av 4. divisjonslagets Norborgs beste spillere. Spilte en del futsal på Skodje i vinter, og er et jevnt og godt besatt lag. Bør absolutt ha ambisjoner om å hevde seg langt i dette selskapet.

3) Bidragskameratene
Etter å ha arrangert disse cupene over to vintere, har vi fått rimelig grei kontroll over deltakende lag. Dette laget som stort sett er fra Vestnes-området, vet vi imidlertid lite om. Vi har likevel et inntrykk av at det er med en del 4.- og 5.-divisjonsspillere, pluss en del unggutter fra Vestnes. For all del, det er helt sikkert et lag som kan imponere og overraske, men vi tipper både Giske og Myrulla er såpass gode at de uansett bør være bedre enn dette laget. Samtidig tror vi nok at Red Army Mauseidvåg er et lag som kan og bør slås, og dermed går vi for å plassere disse på den litt kjedelige 3.-plassen. Men som sagt: Vi er litt usikre på dette laget, så det kan for all del være et lag som kommer og spiller flere av banen.

4) Red Army Mauseidvåg
Tidligere Skodje-trener Kenneth Sporsheim vender tilbake til bygda. Med seg har den store Manchester United-supporteren et lass med likesinnede fra Mauseidvågen. Greit nok at det finnes en del United-supportere i Norge, men det blir ikke akkurat lettere å finne spillere til en slik cup når kriteriet først og fremst er å være United-supporter. Med andre ord er vi litt spent på de sportslige kvalitetene til dette laget, som under Umbro Cup i Sunnmørshallen ikke har skremt nevneverdig. Siden vi foreløpig vet litt lite om dette laget, tør vi derfor ikke annet enn å plassere laget i bunn. Samtidig er vi sikre på en ting; dette laget vil markere seg rikelig i hallen utenomsportslig. I den sammenheng er det et perfekt eksempel for hele konseptet med vennecup.

I morgen vurderer vi gruppe C.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar