VIL HA FUTSAL-SERIE PÅ SUNNMØRE

Vi har spurt ytterligere to lag om lørdagens vennecup. I den forbindelse foreslår en at vennecupen etter hvert kanskje kan utvides til å bli en serie i vinterhalvåret.

Men først av alt snakker vi med Lokomotiv Kalinkas Emil Emerson.


1) Hvem tror du vinner cupen?
- Tror d blir nokk en seier til Onkel Skrue . Dem virka veldig solid.

2) Hvem tror du blir overraskelseslaget?
- Håpe på oss og tror Vika Sambafutsal når langt.

3) Hvordan tror du ditt eget lag gjør det?
- Har vært ganske uheldig me trekninge tidligere, men tror vi har god sjans dinna gangen og målsetninga e kvartfinale/semi.

4) Hvem tror du blir toppscorer?
- Stor troa på Eirik Hjelvik!

5) Hva mener du er årsaken til at Onkel Skrue går mot sammenlagtseieren?
- Dem e bunnsolid i alle ledd anført av Fellows-brødrene.

6) Har du forslag til forbedringer av vennecup-konseptet til neste sesong?
- Synts alt har vært bra , litt merkelig dømming til tider,  men ellers meget solid cup.


7) Noe du ellers vil si?
- Tar en liverpool : Neste turnering så tar vi gullet!

VI takker Emil for svar, og presenterer Vika Sambafutsals Torgeir Olsen.

1) Hvem tror du vinner cupen?
Budagjengen eller Flipperdicks.

2) Hvem tror du blir overraskelseslaget?
Kan vel egentlig ikke si noen andre enn mitt eget lag, Vika Sambafutsal?

3) Hvordan tror du ditt eget lag gjør det?

Vi går for å overraske. Havnet ikke akkurat i den enkleste gruppa, men satser på å dunke ut Onkel Skrue allerede i gruppespillet 

4) Hvem tror du blir toppscorer?
Hallvard Westad, Flipperdicks

5) Hva mener du er årsaken til at Onkel Skrue går mot sammenlagtseieren?
Laget er like solid offensivt som defensivt, og de har enkeltspillere som kan heve seg flere hakk hvis laget skulle møte problemer. De har rett og slett en x-faktor.

6) Har du forslag til forbedringer av vennecup-konseptet til neste sesong?

Selv om det kanskje går utover fortjenesten til arrangørene, burde det kanskje vært innleide dommere, kanskje ikke begge 2, men hvertfall en innleid, og så får heller den andre dommeren være på dugnad.  
Av andre ting, hadde det vært gøy om det kunne blitt laget en futsalserie på sunnmøre, likt slik de har det i andre store byer i Norge. Serierunde annenhver helg eller noe lignende, med 2 kamper per lag, der det spilles i forskjellige haller i løpet av "sesongen". For at dette skal være realistisk, trengs det nok en del midler og sponsorpenger, men hadde vært ekstremt artig om det hadde vært mulig.

Vi retter en stor takk til både Emil og Torgeir for å ha tatt seg tid til å svare på våre spørsmål, og ønsker begge lag lykke til på lørdag.

3 kommentarer:

  1. Godt forslag med serie. Jeg kan ta på meg å arrangere serierunder i Sulahallen. Men mange planer må legges og datoer avklares.

    SvarSlett
  2. Tviler på at det er stor nok interesse for serie enda, fortsatt litt for få lag det er nok kvalitet på til at det skulle være interessant, og da blir nivået for dårlig slik at det blir uinteressant. Husk at mange fortsatt er negative til futsal i fylket vårt, og tar nok litt tid til å "vende om" folket!

    SvarSlett
  3. Enig i at det fortsatt er litt tidlig mtp en fullverdig serie på sunnmøre, men ideen bør allerede luftes med kretsen. Slike ting tar gjerne litt tid.

    Derimot bør det være muligheter for å utvide turneringsserien ytterligere, og evt kontakte IFS som bl.a kjører turneringer i de største byene og NM hvert år.

    SvarSlett