HER ER TURNERINGENS STJERNELAG

Enkelte skuffet, enkelte leverte opp mot normalt og enkelte overbeviste. Her har vi plukket ut turneringens stjernelag fra i går.


Keeper: Kennet Hånde, Myrulla
En uredd spillertype som kaster seg ut i det meste. Redder både høyt og lavt, og en viktig årsak til at Myrulla gjorde det så godt i går.

Forsvarsspiller: Alexander Hagerup, Flipperdicks
Har ikke klart å briljere i de foregående cupene. I går var han imidlertid outstanding. Fotballklok og dirigerer spillet på en fin måte. Scorer dessuten to viktige mål i finalen.

Forsvarsspiller: Nicolai Rud, Onkel Skrue
Liten tvil om at han er en av de bedre innespillerne på Sunnmøre. Teknisk, fotballklok og går foran som et godt eksempel. Nok en gang god i går.

Angrepsspiller: Stian Hellevik, Flipperdicks
Var X-faktoren på gårsdagens Flipperdicks. Nærmest umulig å ta fra ball, jobber greit og er en vanskelig spiller å spille mot.

Angrepsspiller: Glenn Sagdahl, FK Sula
At denne spilleren besitter kvaliteter er det liten tvil om: Han var vært innom både Skeid og Molde. Viste seg fram i går som et perfekt oppspillspunkt for et innelag. Holder på ball, legger til rette og er rett og slett en god spiller.

Ved å klikke dere inn HER finner dere en komplett oversikt over hvem som har vært med på turneringens stjernelag i de øvrige cupene vi har arrangert.

1 kommentar: