- VI SKAL TA IGJEN SKRUE NESTE ÅR

Årets siste vennecup-seier gikk til Flipperdicks og Jan Erik Hellevik. Han er likevel ikke helt fornøyd med årets sesong.


Han tenker tilbake til vennecupen den 10. desember. Siden Flipperdicks "bare" endte på 4.-plass var man plutselig veldig langt bak i sammendraget. Til tross for to av fire seiere i sammendraget, endte laget 20 poeng bak Onkel Skrue i sammendraget.

- Det var litt dumt at vi hadde ei dårlig turnering der vi endte på fjerdeplass. Dermed vant Onkel Skrue sammendraget. Men det skal vi ta igjen neste år, lover Hellevik.

For han lover at Flipperdicks stiller spillesugne i Gomerhuset også neste år. Jannen, som han kalles, mener futsal er en perfekt mulighet til å holde seg i form på i vinterhalvåret.
- Vi er klare til en ny sesong neste år. Futsal er en glimrende måte å holde seg i fotballaktivitet på vinteren. Både kondismessig og ferdighetsmessig, sier han.

Målet er naturligvis å stille best mulig lag til enhvert tid. Slik forklarer Jan Erik lørdagens suksess:

- Vi vant vel fordi vi var best! Vi hadde stor vilje, var godt organiserte og hadde med oss et godt lag, sier han.

Også arrangørstaben var godt fornøyd etter årets siste utgave av MX-Sports vennecup på Skodje - til tross for at det ble litt utfordringer med at et par lag trakk seg.
- Jeg synes det gikk forholdsvis bra, takket være positiv innstilte deltakere. Hele den grunninnstillingen har gjort det til fire suksessfylte helger, sier Eirik Nesset Hjelvik

Han legger ikke skjul på at planen er å bygge videre på konseptet til neste år.
- Vi føler at vi som arrangører har tatt naturlige steg for hver gang. Nå håper vi selvfølgelig på konstruktive tilbakemeldinger slik at opplegget kan bli best mulig neste år, sier han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar