RUD BLE SESONGENS TOPPSCORER

Nicolai Rud hadde litt mindre måltørke enn Hallvard Westad i den siste cupen. Dermed endte Onkel Skrue-spilleren opp som årets toppscorer.

Totalt scoret Rud 18 mål på de fire vennecupene. Det gir et respektabelt snitt på 4,5 mål per turnering. Vennecupen på Skodje gratulerer Rud med innsatsen.

For selv om han scoret bare ett mål i den siste cupen, var det nok til å slå Hallvard Westad. Begge sto likt foran den siste turneringen. Men til tross for at han var på vinnerlaget, maktet ikke Westad å score et eneste mål. Likevel: 17 mål står det absolutt respekt av.

Høyest målscorersnitt har nok likevel Kenneth Kjevik, som bare deltok på to (!) av cupene. Fem mål på lørdag sendte også han opp på 17 mål. Dermed var han nær ved å ta igjen Rud på tampen.

Ellers var Vegard Nesset Hjelvik (16), Tommy Kanishi (15) og Joakim Melingen (14) de nærmeste utfordrerne.

Det er verdt å merke seg at vi har oppdatert en fullstendig målscoreroversikt HER. Der finner du også oversikt over hvem som har scoret i hver eneste turnering hittil (si fra til oss ved feil - enten i kommentarfeltet eller på mail til skodjeil@hotmail.com).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar