GRUPPE A: INGEN WALK IN THE PARK

En ny vennecup nærmer seg, og nye vurderinger er på veg ut i det store samefunn. Her er vurdering av gruppe A.


Vi går naturligvis rett på sak:

1) Pølsefesten
Etter tre strake semifinaler, som har endt i to tredjeplasser, er det forholdsvis naturlig å tippe Pølsefesten som vinner av denne gruppen. Du finner nok kanskje ikke de aller største favorittene i denne gruppa, men det er likevel ingen enkel gruppe. Om Pølsefesten leverer opp mot sitt beste bør de likevel kunne slå motstanderne i denne gruppa, og gå videre som puljevinner. Om laget kan nå helt til topps, er vi derimot mer tvilende til. Hittil har det i alle fall vist seg at det lille ekstra mangler i møtene med de aller beste lagene.

2) Kanishis
Hadde trommet sammen et all star-lag sist, men sviktet fullstendig. Bør stille revansjesugne denne gang. Om dette laget får det til å klaffe - og spiller for hverandre og som et lag - bør dette laget kunne komme seg langt i turneringen. Spiller for spiller er det et veldig godt lag, med spillere som Hildrestrand og Kanishi i spissen. Utfordringen er at det er et lag som varierer veldig, og derfor er det vanskelig å tippe. Vi spår imidlertid en fin 2. plass denne gang, og dermed avansement. I så fall kan alt skje.

3) Shells Angels
Shells Angels er et lag det er lett å undervurdere. Sannheten er at dette er et lag det slett ikke er enkelt å slå, selv om laget sliter med å score nok mål å komme seg videre. Denne kynismen og entusiasmen i arbeidet defensivt gjør at vi holder en liten knapp på at laget tar tredjeplassen. Dessverre får vi vel si, siden Sigve Ferstad & Co. alltid sliter med å komme seg videre. På en god dag kan de nok lure seg videre, men stalltipset vårt denne gang blir nok tredjeplassen.

4) Ålesund Thugs
I en knalltøff gruppe sist tok Ålesund Thugs seg videre på målforskjellen. Det burde naturligvis bety at vi mener laget hadde større sjanser til å lykkes denne gang. Vi tror imidlertid på et par tøffe åpningskamper denne gang, og at Thugs-motivasjonen er borte foran siste kamp mot Shells Angels. Men igjen: i denne gruppa er alt mulig - og ingen er umulige å slå. Om hele gjengen treffer med dagen, er dette et teknisk lag som flere skal få slite mot.

I morgen vurderer vi gruppe B.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar