TAKK FOR I ÅR OG VELKOMMEN TILBAKE

Vennecup.com takker for følget gjennom fire flotte turneringer denne vinteren. Nå tar vi oss en lang pause som blant annet skal brukes til å klekke ut et strålende opplegg for 2012/2013-sesongen. Vi er tilbake med opplegget for den kommende sesongen senest i løpet av september.

Etter fire suksessfylte turneringer denne vinteren, gleder vi oss allerede til å ta fatt på planleggingen av 2012/2013-sesongen. Målet er selvfølgelig å skape et minst like tilbud neste år, og det føler vi oss trygge på at vi skal få til.

Vi har bedre tid til planleggingen, har fått et større merkenavn - og har dessuten høstet drøssevis av erfaringer etter å ha arrangert fire cuper denne vinteren. Vi føler at vi har tatt små, naturlige steg hele vegen. Derfor mener vi at vi skal kunne gi deltakerne et bedre tilbud neste sesong.

Opplegget blir nok noenlunde likt i årets sesong, men vi er selvfølgelig åpen for forbedringer. Ble det arrangert nok - eller for få - turneringer i år? Bør vi legge en til før KM? Kom årets turneringer for sent? Spørsmålene er mange. Derfor oppmoder vi alle på det sterkeste til å gi oss tilbakemeldinger. Enten på Facebook, i kommentarfeltet eller på skodjeil@hotmail.com.


Vi lover å ta de med i vurderingene. Inntil videre tar vi oss en pause, så presenterer vi opplegget for neste sesong som sagt senest i september.

Til slutt vil vi takke alle deltakere, publikummere, dommere, frivillige, sponsorer og alle dere andre for en artig vinter med futsal. Vi sees neste sesong i Gomerhuset på Skodje!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar