VI TROR ONKEL SKRUE BLIR SLÅTT

Gruppevurderingene er ferdig. Det betyr en ting; det er på tide å avsløre hvem vi tror blir vinneren av lørdagens cup. Vi tror ikke Onkel Skrue tar tre på rad.

Som vanlig har vi sett i spåkulen og sett hvem som kan møte hvem. Tidligere har vi bommet på at Onkel Skrue ikke skulle gå til topps. Faren er der for at vi gjør det igjen.

1.-plass: FK Sula
Laget debuterte med en oppløftende 3.-plass sist. Viste seg som turneringens klart fysiske lag og det laget med desidert størst vinnervilje. Bare detaljer gjorde at laget ikke vant sist. Siden den gang har laget fått en turnering i beina, nå vet de hva det går ut på. Har dessuten forsterket med bunnsolide Kent Robert Sørheller, som er en strateg på MSIL i 4. divisjon. Dette betyr samtidig at manager Jostein Håland konsentrerer seg nettopp om det å være manager. Ifølge hans egne utsagn styrker det laget betraktelig. Vi  ser ikke mange svakhetstegn i dette laget, der kynismen og vinnerviljen er i høysetet. Laget spiller kanskje ikke penest, men har matchvinnere i alle ledd. Vi tror det blir gull denne gang til Haaland & Co.

2. plass: Onkel Skrue
Ifølge våre beregninger blir det en heidundrandes semifinale mellom Onkel Skrue og FK Giske. Det sies at begge lag er litt svekket, og om begge er likt svekket i forhold til sist, tror vi Onkel Skrue tar det lengste strået. Laget er definitivt det beste laget som et kollektiv - om alle er med. Men laget mangler keeper Henrik Moss og turneringen beste sist, Joakim Melingen. Laget er forsterket med to blad Fellows, men vi har en mistanke om at det offensive blir litt svekket. Denne gang er nok Onkel Skrue mer avhengig av at Nicolai Rud fortsetter å briljere. Slipper nok inn få mål, og i de siste kampene blir det nok bare detaljer som avgjør. Vi tipper hardtarbeidende Sula slår lekne Skrue i finalen.

3. plass: FK Giske
Dersom FK Giske har viljen fortsatt til stede i det vi tror ender med en bronsefinale, tror vi det ender i seier og to gratis Toscana-pizzaer. Laget har den store x-faktoren i Kenneth Kjevik, som er en målgarantist og som garantert kjemper om toppscorertittelen. Laget stiller riktignok litt svekket  forhold til tidligere turneringer, men dette tar de igjen på rutine og at man har vendt seg til futsalballen. Vi tipper FK Giske avslutter sesongens vennecupeventyr med en fin-fin 3.-plass.

4.-plass: Pølsefesten
Kan det gå mot  bronsefinale nummer fire på rad for denne Skodje-gjengen? Vi tror faktisk det. Bør kunne kjempe om avdelingsseieren, og vil ifølge våre beregninger møte Myrulla i kvartfinalen. Selv om Norborgerne stiller sterkere enn sist, har Skodje-gutta brukt å ha grei kontroll på Myrulla innendørs. I såfall vil Pølsefesten gå til semifinalen - der  vi tror det blir tap mot FK Sula. I bronsefinalen tror vi det blir jevnt. Vi tror ikke på noen utklassing noen veg, men vi tror FK Giske har den lille x-faktoren på topp som bikker det deres veg.

Med dette er det bare å slå fast en ting: Vi tar helt sikkert feil flere plasser. Uansett ønsker vi samtlige lag lykke til!

2 kommentarer:

  1. Dette var voldsomt, Hjelvik. Får håpe det ikke er mind games du bedriver, og at du er sannspådd.

    Manager Håland.

    SvarSlett
  2. Da har FK Sula også blitt rammet av skader og sykdom. Men erstattere er hentet inn og vi vil bite bra fra oss! Dessverre ser det ut som manager Håland må spille selv.. . det er kanskje det største tapet.

    SvarSlett