FLIPPERDICKS TOK SISTE STIKK

I årets siste vennecup klarte ikke Onkel Skrue å forsvare de to foregående seierne. Til slutt ble Flippericks for sterke i finalen.

To mål av Alexander Hagerup ga Flipperdicks et strålende utgangspunkt i finalen. Svein-Arve Alnes reduserte for de regjerende mesterne, men alt i alt var det fortjent at Flipperdicks fikk sin revansje.

Dermed stakk de av med seieren i årets siste utgave av MX-Sports vennecup på Skodje. Likevel hadde Onkel Skrue solid grunn til å juble. Siden de ble bedre enn nummer fire, og har gjort det skarpt i de foregående turneringene, sikret Onkel Skrue sammenlagtpokalen. Dermed er de stolt innehaver av den flotte vandrepokalen (som man må vinne tre ganger for å beholde for alltid).

I bronsefinalen var det FK Giske som til slutt vant en 4-3-seier over hardtarbeidende Myrulla. Giske så ut til å cruise til en enkel seier, men Myrulla hentet nesten inn 3-0-ledelsen.

Ellers mener vi som arrangører at vi kom greit unna det selv om et par lag trakk seg i siste liten. God stemning, god futsal, litt krangling og ellers godt humør har preget dagen. For komplett resultatservice kan dere sjekke følgende link: trykk HER.

Vi takker for innsatsen denne sesongen, og ønsker samtlige lag velkommen tilbake neste år! Vennecup.com kommer tilbake med kåringer, et par nyhetssaker og annet småstoff i morgen. Bildene kommer trolig ut først mandag denne gang på grunn av et - av alle ting - slektstreff på Bjorli!

1 kommentar: