GRUPPE D: SAMMENLAGTFAVORITTENE


Turneringens to beste lag, et nykomponert lag og forrige turnerings overraskelseslag. Det blir garantert spenning og morsomme oppgjør når lagene fra gruppe D møtes på parketten.

 
1. Onkel Skrue
Laget har vunnet de to siste turneringene og leder maratontabellen klart foran gruppemotstander Flipperdicks. Da blir det selvsagt favorittstempel denne gang også. Forrige turnerings storscorer Joakim Mellingen står ikke oppført på listen før denne turneringen, men til gjengjeld er brødrene Fellows og Svein Arve Alnes med. Derfor ser vi ingen grunn til å tvile på at Onkel Skrue tar seg greit videre til sluttspillet, og kjemper om tittelen når utover ettermiddagen. Kommer laget seg til en semifinale skal det godt gjøres at noen andre stikker av med sammenlagtseieren.

2. Flipperdicks
Nummer to på maratontabellen og vinner av sesongens første Vennecup er også klare favoritter til å ta seg videre fra denne gruppen. Spørsmålet er om det blir som nummer en eller to. Hellevik har visstnok samlet hele gjengen før den avgjørende turneringen, i håp om å stjele sammenlagseieren på oppløpssiden. Kanskje er planen å vinne gruppen for å gi Onkel Skrue vanskelig motstand i kvartfinalen? Det betyr uansett at Flipperdicks nok en gang stiller et meget sterkt mannskap, og vi blir overrasket om de ikke tar seg videre.

3. Vika Sambafutsal
Torgeir Olsen har vært ivrig i Vennecupene denne sesongen. Til forrige turnering stilte han opp på kort varsel når arrangørene måtte finne et nytt lag de siste dagene. Selv om det laget tidvis leverte imponerende innsats, er nok forventningene enda høyere denne gang. Blandt annet har han fått med seg solide Ole Andrè Ringstad som var på sesongens første stjernelag, og flere andre spennende unggutter. I en annen gruppe kunne dette laget fort vært rangert som favoritter til avansement, men det gjenstår å se om laget kan hamle opp med rutinerte Flipperdicks og Onkel Skrue. Om de derimot har marginene med seg og går videre fra denne gruppen, kan de virkelig overraske og nå langt.


4. Budgjengen
Etter en fantastisk innsats og avansement ved forrige turnering er det synd å spå de unge Skodje-talentene på sisteplass i denne gruppen. Men trekningen kunne knapt vært vanskeligere. Forrige turnerings finalelag, nummer en og to på maratontabellen står for tur i gruppespillet denne gang. Dermed vil det overraske om Sigmund Mestad, Sondre Beite og resten av gjengen skulle ta seg videre. Men overraske har disse gjort tidligere, med knallhard innsats og ekte fotballglede som hovedingredienser. Vi ønsker i allefall laget lykke til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar